Over ons

Een stukje geschiedenis

Schildersbedrijf Frans de Kleermaeker N.V. werd in 1937 opgericht door Dhr. Frans de Kleermaeker. Schildersbedrijf Frans de Kleermaeker was toen nog een klein bedrijf dat zich enkel bezig hield met schilderwerk.
Toen Frans de Kleermaeker het bedrijf uiteindelijk te koop aanbood werd het bedrijf gekocht door Jaques van Maren. Jaques zorgde voor uitbreiding van het bedrijf en uitbreiding van de werkzaamheden. Wel besloot hij de naam van het bedrijf niet te veranderen.
In 2001 nam de zoon van Jaques, Franc van Maren, het bedrijf over. Franc breidde het bedrijf verder uit naar Schilders- en Afwerkingsbedrijf Frans de Kleermaeker B.V.

Sinds de oprichting is Frans De Kleermaeker B.V. een gerenomeerd schilders- en afwerkingsbedrijf waarbij klanttevredenheid en een blijvend resultaat hoog in het vaandel staan.
Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in alle soorten schilderwerken. Na verloop van tijd drong de behoefte zich op het werkveld te verbreden. Er werd gekozen voor specialisatie op gebied van glas- en betonwerkzaamheden en gevelreiniging.
Sinds 1994 zijn wij gespecialiseerd in kozijn- en houtholterenovaties.
Sinds die tijd zijn wij tevens systeemhouder geworden bij Lamikon.

Het pand waar wij sinds jaar en dag gevestigd zijn