Onze dienstverlening

Frans de Kleermaeker B.V. maakt uitsluitend gebruik van professionele producten welke het milieu niet tot weinig belasten.
Onze medewerkers worden opgeleid met de modernste technieken en vaardigheiden op het gebied van schilderen, beglazing en behangen. Voor de klant betekent dit een schitterend resultaat van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn dan ook constant bezig de kwaliteit teverhogen, want niets verkoopt beter dan kwaliteit en professionaliteit.

De juiste keuze voor materialen en producten zijn voor een goed verwerkingsproces van uiterst belang, omdat alleen de beste materialen en producten tot een goed resultaat leiden. Om deze reden hebben wij onze leveranciers gerangschikt op kwaliteit en niet op kwantiteit.

Frans de Kleermaeker B.V. biedt naast het verzorgen van schilder-, glas- en behangwerkzaamheden een ruimer pakket voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en renovaties.
Onze medewerkers zijn tevens bekwaam in het uitvoeren van stukadoorswerkzaamheden en aannemerswerk.

Is er in verband met de staat van uw pand grootschalige renovatie nodig? Wij kunnen wij u eveneens van dienst zijn! Door de jaren heen heeft ons bedrijf een goed samenwerkingsverband opgebouwd met diverse onderaannemers zoals de elektriciëns, loodgieters en interieuwbouwers.

Natuurlijk vraagt ieder project een specifieke aanpak, maar globaal is de werkwijze vaak hetzelfde. Wij brengen altijd eerst een gedegen advies uit met aandacht voor zowel kwaliteits- als budgetaire aspecten. Daarna zal er is overleg met de klant een aanpak worden opgesteld waarbij geen enkele eis of wens in ontbreekt.
Wanneer het u uitkomt zal het werk vervolgens worden uitgevoerd.